Kvalitetsmål gällande Arboga Taxi AB     

·  
     
Nyktra och drogfria förare

Arboga Taxi AB har alkolås i alla fordon som krav. Utöver det har vi slumpmässiga alko-kontroller. Vi genomför även drogtester på våra förare.


·        Högsta möjliga kvalitet på transporterna

Därför öppnade vi under 2014 telefonväxel i egen regi på hemorten igen. Vår personal har stor kännedom om våra kunder, de aktuella geografiska områdena, samt stor kunskap på de aktuella trafikledningsprogram och växelprogram som används. Arboga Taxi AB ligger i framkant när det gäller teknik inom branschen. Utbildning sker kontinuerligt.

 
·        Hög fordonskvalitet

Naturligtvis är alla fordon miljöbilar. Undantagna är 5 st. specialfordon (handikapptransport) Företaget har även skaffat en miljögodkänd bilvårdsanläggning med plats för två fordon samtidigt. Anläggningen kan användas dygnet runt, vilket innebär hög kvalitet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

 
·        Högt utbildade förare

Vi satsar stort på att utbilda och motivera våra förare. Det har resulterat i att förarna stannar hos oss, vilket i sin tur ger en mycket rutinerad och väl fungerande grupp. Våra förare utbildas internt innan de släpps ut i trafik. Lokal geografi, teknik, kundbemötande, ecodriving är några av områdena som förarna utbildas i.